Sinds Google sinds eind april 2015 Google Hotel Finder lanceerde in Nederland borrelt het nog een beetje onder de radar. Toch zie je zo nu en dan bij zoekopdrachten de resultaten van hotel finder verschijnen. Dat ‘nu en dan’ zal komende tijd veranderen in regelmatig want Google heeft de touwtjes in handen.

Iedereen is zich bewust dat Google van grote invloed is bij het zoeken naar leuke dagjes weg en het boeken van hotels. Met Google hotel finder is Google vele partijen een stap voor door potentiële klanten direct vanuit de zoekresultaten een boeking voor te stellen.

En voor diegene die het nog niet hadden opgemerkt, de virtuele tours voor weergave van hotels zijn veranderd en uitgebreid. Mensen die een dagje weg plannen en een leuk hotel zoeken kunnen met de ‘look before you book’ functie alle kamers en faciliteiten bekijken en zo een virtuele tour maken door het hotel. In combinatie met reviews en en de beste aanbiedingen wordt het voor hotelwebsites, aanbieders van dagjes weg en boekingssites een stuk lastiger om hier nog concurrentie aan te gaan.

http://www.360tours.nl/google-hotel-finder

Laat een Reactie achter