De afgelopen zeven jaar hebben wij ons volledig toegelegd op het verbeteren van de online prestaties van ondernemers. Door het toepassen van een sterke internet strategie, de juiste tools en vaak een aantal unieke elementen hebben wij cases gerealiseerd waarbij de omzet soms verdubbelde of meer.

Succes van een website is niet afhankelijk van hoeveel bezoekers op die website terecht komen, maar of dit de juiste bezoekers zijn. Daarbij speelt conversie optimalisatie een grote rol (maak het de bezoekers zo makkelijk mogelijk en zorg voor toegevoegde waarde). Hierbij komen vele aspecten aan bod zoals gedragspsychologie van de bezoekers, immers iedere niche kent haar eigen publiek en bezoekersgedrag.

Onze systemen zijn tot in detail geoptimaliseerd voor maximale resultaten, of dat nu een website voor een advocaat is, een rijschool of de site van de plaatselijke dakdekker.

De resultaten én positieve feedback van onze opdrachtgevers maakte dat wij deze technieken én resultaten beschikbaar wilden maken voor iedere ondernemer. In onze ogen was het niet fair dat alleen de bedrijven met grote budgetten toegang hebben tot deze kennis en tools, maar dat dit ook toegankelijk moet zijn de kleine ondernemer zodat iedereen kan profiteren.

Vanuit deze gedachte is Stadsplatform Gebiedsontwikkeling ontstaan.

De kennis, technieken en tools die cruciaal zijn voor zoekmachine- en conversieoptimalisatie van een website zijn door Stadsplatform samengebracht in diverse trainingstrajecten. Stadsplatform werkt samen met mensen van UWV, Sociale diensten en andere partijen om talentvolle thuiszitters de vaardigheden bij te brengen zodat zij heuse zoekmachine- en conversie specialisten worden.

Stadsplatform.nl wordt door verschillende organisaties, overheidsorganen en bedrijven met open armen ontvangen en sinds enkele maanden is de ontwikkeling van ons bedrijf in een stroomversnelling gekomen en zijn er inmiddels meer dan zevenhonderd digitale werkervaringsplekken gerealiseerd door heel Nederland.

Team Stadsplatform Gebiedsontwikkeling